Gedeon napja van. | 2024.03.28

Fidesz: ha a baloldal hatalomra kerülne, eltörölné a rezsicsökkentést

2018-03-17 15:36:00

A baloldal támadja a téli rezsicsökkentést, és ha hatalomra kerülnének, el is törölnék a rezsicsökkentést - mondta Puskás Imre, a Fidesz szóvivője szombaton az MTI-nek.

    "Semmi más, csak kétségbeesett kampányakció, hogy Karácsony Gergely, az MSZP és Gyurcsányék most hirtelen a gáz áráról kezdtek beszélni, és még rendkívüli parlamenti ülést is kezdeményeztek" - fogalmazott a politikus.
    Puskás Imre elképesztőnek nevezte, hogy azok beszélnek most a rezsiről, akik kormányon nem csökkentették azt. Szerinte a baloldal mindig mást mond ellenzékben, és mást csinál kormányon, ez a rezsivel is így van.
    Korábban is azt ígérték, nem lesz gázáremelés, aztán kormányon háromszorosára emelték a gáz árát - tette hozzá a Fidesz szóvivője, hangsúlyozva: "az ilyen hazugságokat az emberek nem felejtik".
    Most a téli rezsicsökkentést is ugyanúgy támadják, ahogy négy éve a rezsicsökkentést, és ha hatalomra kerülnének, el is törölnék a rezsicsökkentést, mert ők soha nem a nemzeti érdekeket és nem a magyar családok érdekeit védik - mondta Puskás Imre.