Gedeon napja van. | 2024.03.28

Orbán: nem akarjuk, hogy megismétlődjön, ami a 2015-ben a Keleti pályaudvarnál történt 

2018-03-06 12:59:00

Orbán Viktor szerint ahhoz, hogy Budapest megvédhesse magát a migránsoktól, az kell, hogy az emberek ne engedjék kormányt alakítani azokat a politikusokat, akik bevándorlóországgá tennék Magyarországot és ilyen várossá a fővárost.

    A miniszterelnök, a Fidesz elnöke erről abban a kampányvideóban beszél, amely akkor készült, amikor - az áprilisi parlamenti választást megelőző kampánykörútját folytatva - pártja józsefvárosi képviselőjelöltje, Kocsis Máté mellett korteskedett.
    Budapestnek és Józsefvárosnak meg kell védenie magát a migránsoktól - hangoztatja Orbán Viktor a Facebook-oldalán kedden közzétett felvételen, hozzátéve: e nélkül meg fog ismétlődni, ami 2015 nyarán a Keleti pályaudvarnál vagy a II. János Pál pápa téren történt, márpedig "teljesen egyértelmű, hogy nem akarjuk", hogy az akkori események még egyszer megtörténjenek.
    Ennek megakadályozásához az kell, hogy nem engedjük a kormányrúd közelébe azokat a politikusokat, akik nem a magyar emberek érdekeit szolgálják, hanem bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot és bevándorlóvárossá Budapestet - hangsúlyozta a miniszterelnök.