Auguszta napja van. | 2024.03.29

Kampány 2018 - két világ közül választhatsz

2018-02-17 11:10:00

Mai naptól ötven napon keresztül, április 8-ig kampányolhatnak a politikai pártok, az ellenzéki médiumok, az OLAF, és a külföldi pénzből finanszírozott számos álcivil szervezet. A kampányban résztvevőket a Fidesz-KDNP-n kívül, egyetlen cél vezérli, a hatalom megszerzése bármi áron. A kimúlás szélére sodródott balliberális ellenzék, a 2010-es csúfos bukás után, a retrovírushoz hasonlóan megpróbált folyamatosan átalakulni.

Az elmúlt években a haladás és a demokrácia erői újracsomagolták a kendermagos kábulatot, és az olimpiát megakadályozó ÁVO-s fióka vezette Momentum csoportocskát, melyet némi bűvészkedéssel, politikai mammutként mutatták be.

A demokrácia letéteményesének kiáltották ki a kommunista diktatúra potensének pártocskáját, a DK-t, és Budapest-szerte oltárokat állítottak a fél világot kizsigerelő spekulánsnak. Nem titkolt céljuk a migránsok betelepítése, mert Soros „mentsükmegavilágot” mázba csomagolt üzleti érdeke így akarja.

A dollármilliárdos Georg Soros amerikai állampolgár vagyonát tőzsdei spekulációból, mások kizsigereléséből szerezte. Az így szerzett tengernyi zöldhasúból még több zöldhasút akar csinálni a „migránsbiznisszel”. Íme Soros tervének néhány részlete. Évenként egymillió muszlim migráns behozatala az unió területére, és minden egyes migráns 4,5 millió forintnak megfelelő eurót kapjon, amit egyéb forrás híján, a jóságos Georg Soros akár hitelként megfinanszírozhat. Okos. Azt a huszonvalahány milliárd dollárnyi, forintba átszámolva kb. 6500 milliárdnyi vagyonát, (felfoghatatlan összeg) minden rizikó nélkül fektetheti be a migránsbizniszbe, hiszen a „befektetés” és az utána járó kamatok visszafizetését a kormányok garantálják. Kell ennél biztosabb üzlet? A gátlástalan profitszerzést az "emberek megmentésének" álságosságába csomagolva akarja eladni.

Lehetne tovább boncolgatni a sorosi „mentsükmegavilágot-migránsbiznisz” üzleti vállalkozást, amelyből élesen kilátszik ennek a világnak a hitvállása, a HITEL!

Margaret Thatcher után szabadon: a balliberálisokkal az a baj, hogy náluk mindig elfogy mások pénze.

A Soros-féle gátlástalan spekulánsok a mindent felülíró profitért bárkivel hajlandóak szövetkezni, kormányokat megdönteni, választásokat befolyásolni, hogy a kezükben lévő óriási pénzekkel még többet keressenek, még több hatalmat szerezzenek.

Senki nem gondolhatja komolyan, hogy Magyarország egy évi GDP-nek negyedét mozgató spekuláns, bármit emberbaráti szeretetből tesz.

Gondoljunk a tragédiák ezreivel szegélyezett útra, amely Soros meggazdagodásához vezetett. Országok tucatja, gyárak, üzemek ezrei, vállalkozások tízezrei, családok tízmilliói estek áldozatul George Soros spekulációinak.

Ma már nem kell a gyarmatokra adószedőket és katonákat küldeni az adó beszedésére, elég a kamatlábakat, a valuták átváltási arányait megváltoztatni, és máris dől a profit. A hitellel, örök életen meg két napon keresztül lehet az adósokat kifosztani.

Soros-félék szeretik a balliberális vezetőket, mert hűséges szolgaként teljesítik a Gazda minden parancsát.

Ha nem folyik be elég profit Sorosékhoz, akkor jön a korrupció és a demokráciaexport csodafegyverének a bevetése. Egy olyan kormány, amely nemzetének érdekeit nézi, az eleve rossz.

Soros a nagy demokráciaexportálásban mindig megtalálja az érdekeit szolgáló „demokratákat”, akik némi anyagi ellenszolgáltatásért hajlandók hőzöngeni a törvényes rend ellen.

2018 április nyolcadikai voksoláson két értékrend közül lehet választani.

- Április kilencedikén folytatódik a családok támogatása, az értékteremtés, az alkotómunkából való jövedelemszerzés, az elmaradottság felszámolása, összeszerelés helyett innováció, a gazdaság versenyképességének további fokozása, Magyarország egyenrangú tagként való részvétele, a polgárok, vallalkozások érdekeinek képviselete az Európai Unióban.


-Vagy visszajön a 2010 előtti hitelből elünk időszak, ahol nincs a munkának becsülete, az ország gazdasága nem több egy multinacionális összeszerelőműhelynél, melyben minimálbérért, látástól-vakulásig dolgoznak azok a „szerencsések”, akiknek egyáltalán jutott munkahely. A többieknek marad a szocális segély. Az országot elözönlik a soros-hitelből kistafírozott migránsok, amely költségeit a polgárok fizetik meg. Az unióban a rezsiért harmadik legkevesebbet fizető helyről, ismét az élvonalba kerül Magyarország, természetesen az évenkénti többszöri áremeléssel dobogós helyre is esély van.