Sára napja van. | 2019.01.19 | MNB középárfolyam:

Gulyás: Hubay György győzelmi eséllyel indul Miskolcon

2019-02-13 17:31

Hubay Györgyöt indítja a Fidesz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 2-es, miskolci székhelyű választókerületben az országgyűlési választáson - közölte kedden Miskolcon, sajtótájékoztatón a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakcióvezetője, aki tapasztalt politikusként mutatta be a jelöltet.

    Hubay Györgynek a politikában eltöltött több mint két évtizedes tapasztalata bizonyosságot jelenthet arra, hogy április 8-án megnyeri a körzet képviselői posztját - mondta Gulyás Gergely.
    A frakcióvezető kitért arra is, hogy a jelölt jól ismeri az önkormányzat világát, hiszen jelenleg is képviselő a miskolci testületben. 
    Hubay György sokat tett a város közbiztonságáért, amely jelentősen javult az elmúlt években - mondta Gulyás Gergely.
    A képviselőjelölt életútját ismertetve kiemelte: Hubay György egykor aktív sportoló, kerékpáros volt, és ma is fontosnak tartja, hogy Miskolc szép, környezetbarát város legyen és maradjon.
    A kormánypárti politikus úgy fogalmazott: Miskolc kiemelten fontos a választáskor.


    Hubay György arról beszélt, hogy bár Miskolcon az elmúlt években sokat erősödött a közbiztonság, egy pillanatra sem állhatnak meg, keményen, a törvény minden eszközével fel kell lépni a bűnözők ellen.


    Kriza Ákos (Fidesz-KDNP), Miskolc polgármestere hangsúlyozta, a képviselőjelölt önkormányzati képviselőként már bizonyította, hogy a térség érdekeit a parlamentben is képviselné.