Auguszta napja van. | 2024.03.29

Meghalt a csütörtökön Győrben megszúrt férfi

2018-02-09 09:55:00

 

Meghalt az a 43 éves férfi a győri kórházban pénteken, akit munkatársa csütörtökön az E.ON győri telephelyén nyolcszor késsel mellkason szúrt - tájékoztatta a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI-t.

 

    Oláh Attila csütörtökön elmondta, hogy a férfi hat órán át tartó életmentő műtéten esett át. A szúrások a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták.
    A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön közölte, hogy egy üzem telephelyén alakult ki szóváltás egy 43 és egy 54 éves férfi között. Dulakodásuk során az 54 éves férfi egy késsel megszúrta vitapartnerét, utána azonban eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az iroda ablakán és meghalt.
    Az E.ON saját halottjának tekinti a 43 éves férfit és minden anyagi és erkölcsi segítséget megad a családjának - tájékoztatta az áramszolgáltató sajtóosztálya az MTI-t.    A közlemény idézi Eric Depluet elnök-vezérigazgatót, aki szerint a férfit szerették és megbecsülték kollégái. A vállalat arra kér mindenkit, hogy tartózkodjanak a tragédiával kapcsolatos találgatásoktól.