Gedeon napja van. | 2024.03.28

Megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése

2018-01-31 18:16:00

Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése.

    A www.felvi.hu oldalon közzétett, kiegészített és pontosított változatban az eddigiek mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények, illetve vannak olyan szakok is, amelyeket intézményi döntés alapján töröltek.
    Az új meghirdetések, és az egyéb korrekciók, törlések január 31-ével beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvasható a Felvin.
    Idén is legkésőbb február 15-én éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Szintén eddig kell befizetni a megjelölt jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. A jelentkezőknek ügyelnie kell arra, hogy aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet (de legfeljebb hatot) jelöl meg, annak helyenként kétezer forintos kiegészítő díjat kell befizetnie.
    A hitelesítési határidő február 20-a. Eddig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).