Gedeon napja van. | 2024.03.28

Új ügyvezető igazgatója van az IT Services Hungary Kft.-nek

2018-01-22 11:11:41

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől az IT Services Hungary (ITSH) Kft.-nek, a holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját - közölte a cég az MTI-vel hétfőn.

    Az öt magyar városban immár több mint 4500 embert foglalkoztató cég Magyarország legnagyobb ICT-munkaadója, a német T-Systems International magyar leányvállalata.
    A tájékoztatás szerint az új vezető a többi között fontos szerepet vállalt Írországban az eiR, Szlovákiában a Slovak Telecom, Csehországban a GTS és a T-Mobile, Bulgáriában pedig a Vivacom stratégiájának kidolgozásában, majd megvalósításában.
    Az ITSH korábban közölte: cég 2017-es árbevétele 165-170 millió euró, várható adózás előtti nyeresége pedig mintegy 15 millió euró lesz. A társaság Magyarországon négy telephellyel rendelkezik, Budapesten, Debrecenben, Pécsen és Szegeden. A következő években további 260 új munkahely létesítését tervezik Magyarországon. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít.