Márk napja van. | 2024.04.25

Miklósa Erika koncertje a MOM Kulturális Központban

2018-01-18 11:48:00

A világhírű operaénekes Miklósa Erika Másképp című lemezének anyagát hosszú évek után ismét élőben hallhatja a közönség január 22-én Budapesten a MOM Kulturális Központban - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

    A koncerten Milósa Erika Fekete-Kovács Kornél nemzetközi hírű trombitaművésszel és a Modern Art Orchestrával lép színpadra. Fekete-Kovács Kornél a műsorban elmondta, hogy a koncerten, amely kalandozás a dzsessz, az opera és operett világában, a lemezen hallható dalok mellett egy különleges duettet is előadnak.
    Mint elhangzott, az est személyes jellegét az adja, hogy a Kossuth-díjas művésznő kedvenc áriáiból és dalaiból hallhat válogatást a közönség, míg a trombitaművész saját szerzeményeiből és hangszereléseiből mutat be darabokat.
    A trombitaművész szerint a koncert azért is különleges, mert a lemez anyagának felvétele, 2011 óta, kevés olyan alkalom volt, amikor a műsort élőben hallhatta a közönség.
    A produkcióban Bernsteintől Cole Porterig, Rossinitől Gershwinig hallhatóak majd átiratok, különlegességek és meglepetések a Modern Art Orchestra zenészeinek kíséretében.