Emma napja van. | 2024.04.19

Fidesz-szóvivő: akár törvényt is alkothatnak a bevándorlásszervező irodák ellen

2018-01-17 09:18:00

Puskás Imre, a Fidesz szóvivője szerint ha szükséges, akkor törvényt kell alkotni annak megakadályozásáért, hogy a "Soros-szervezetek" bevándorlásszervező irodákat hozhassanak létre Magyarországon.

    A fideszes politikust arról kérdezték kedden az M1 aktuális csatornán, hogy politikai határozatot fogadott el a "Soros-terv" elutasításáról a Fidesz országos választmánya keddi ülésén, amelyen döntött a kormánypártok 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről is.
    Puskás Imre azt mondta: ez a politikai nyilatkozat azt is rögzíti, hogy milyen lépések történnek "Soros-szervezetek" részéről azért, hogy rá tudják kényszeríteni akaratukat Magyarországra. Úgy fogalmazott: ennek több iránya van, egyrészt Brüsszel felől, az ottani testületeken keresztül nyomást gyakorolnak az országra, másrészt nagyon aktívak a Soros György által finanszírozott szervezetek, Magyarországra is komoly források érkeznek, amelyekből bevándorlásszervező irodákat igyekeznek felállítani.
    A nyilatkozat azt is tartalmazza, hogy a kormány tegyen meg mindent azért, hogy ezek ne jöhessenek létre; ha kell, akkor törvényt kell alkotni ennek megakadályozásáért - emelte ki a szóvivő.
    Arra a kérdésre, hogy valóban megpróbálnak-e beavatkozni a választási kampányba Soros György által támogatott szervezetek, Puskás Imre a Freedom House amerikai központú emberi jogi szervezet legfrissebb jelentésére is utalva úgy válaszolt: "közvetlenül Soroshoz kapcsolódó szervezetek" megállapították, hogy "nagyon komoly problémák vannak" a demokráciával Magyarországon, és elindult a per Magyarország ellen a kötelező betelepítési kvóta elutasítása miatt.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink
19:45
- Időjárás-jelentés
17:19
- Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje
16:03
- A kazincbarcikai Városvédők megválasztásuk esetén eltörlik a magánszemélyek helyi adóit, 50 ezer forintot adnak Karácsonykor a nyugdíjasoknak és a gyermekét egyedül nevelő szülőknek
15:27
- NVI: eddig közel 400 ezer ajánlóívet igényeltek a jelöltek és jelölőszervezetek
14:48
- Magyar Ásványolaj Szövetség: a harmadik-negyedik helyen van a hazai dízel és benzin ára a környező országok között
14:06
- Mészáros Csoporté a Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházlánca, a Brendon Holding Kft.
13:03
- KSH: a benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál
12:12
- Megvesztegetett boncmesterek ellen emeltek vádat a fővárosban
11:05
- NAK: bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre
10:09
- Insura.hu: 5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben
MTI hírfelhasználó