Auguszta napja van. | 2024.03.29

Nincs edzőkérdés a MOL-Pick Szegednél

2017-11-13 17:40:00

A közelmúltbeli három hazai vereség ellenére nincs edzőkérdés a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatnál.

    "Mi kitartunk Pastor edző mellett, nincs nálunk edzőkérdés" - nyilatkozta hétfőn a klub honlapján Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója. - "Sokat egyeztetünk és beszélünk a jelenlegi helyzetről. Mindannyian keressük a megoldást. Nem vagyunk egyszerű helyzetben, és nem is voltunk még ilyenben, hogy három hazai tétmeccsen vereséget szenvedjünk." 
    A spanyol tréner, Juan Carlos Pastor csapata az NB I rangadóján a címvédő Telekom Veszprémtől 30-21-re, majd a Bajnokok Ligája csoportkörében a német Rhein-Neckar Löwentől 34-31-re, a francia HBC Nantes-tól pedig 33-30-ra kapott ki házigazdaként.
    A klubvezető emlékeztetett rá, hogy 2016 őszén három évre szóló terv alapján kezdtek dolgozni, és ebből még másfél esztendő sem telt el.
    "Van kiút, hiszünk ebben, mert már bizonyította a csapat, hogy sokkal jobb és eredményesebb is tud lenni. Hiszek abban, hogy sikerül ebből a nem túl jó helyzetből kijönnünk, erre képesnek tartom a csapatot, a szakmai stábot" - tette hozzá Szögi.
    Az igazgató úgy fogalmazott, minden segítséget felajánlottak a Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapic edzőpárosnak, akik sokat beszélgetnek a játékosokkal csapatszinten és egyénileg is.
    A Szeged a BL csoportkörének vasárnapi játéknapján ismét hazai pályán szerepel, ezúttal a Barcelonát fogadja.