Gedeon napja van. | 2024.03.28

Simicskó: meg kell védeni Magyarországot

2017-11-02 22:11:06

Meg kell védeni Magyarországot, pótolhatatlan érték ez a 93 ezer négyzetkilométer - hangoztatta a honvédelmi miniszter csütörtökön Karcagon, az illegális bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultációról szóló lakossági fórumon.

    Simicskó István a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtárban összegyűlt hallgatóság előtt azt mondta: nem akarnak olyan Magyarországot, Európát, amelyben nap mint nap félni kell a terrortámadásoktól. Hozzátette: ma már nincs olyan hét, amikor ne szólnának hírek terrortámadásról, ez korábban nem így volt. 
    Mint mondta, nem tudnak megbékélni egyes nyugat-európai politikusok nyilatkozataival, amelyek szerint "a 21. század erről szól és együtt kell élni a terrorizmussal". Ezt nem szabad elfogadni - jelentette ki a miniszter.
    Simicskó István felidézte a 2001. szeptember 11-i amerikai terrortámadást, amely figyelmeztetés volt, hogy "nincs itt a világbéke", és elindult egy új típusú világ kialakítása. Ezt a folyamatot, Európa átalakítását dollármilliárdos nagytőkések tovább generálják - mondta. A néhány éve elindult népvándorlás beláthatatlan civilizációs, kulturális, biztonsági következményekkel fog járni - figyelmeztetett Simicskó István.
    Hangsúlyozta: a cél a határok megvédése, miközben Soros György olyan világot akar létrehozni, amelyben megszűnnek a nemzetállamok, "egy gyökértelen, identitás nélküli fogyasztói társadalmat akarnak kialakítani". Ezzel szemben fel kell lépni - emelte ki.
    A miniszter kitért arra, hogy egy NATO-tanulmány szerint 2020-ig 60 millió ember indul útnak. A következő 30 évben az emberiség lélekszáma jelentős mértékben fog nőni, viszont az európai civilizáció lélekszáma csökken. Magyarországon a családbarát politikának köszönhetően a csökkenés üteme mérséklődött - mutatott rá.
    Kerítés nélkül lehetetlen megállítani a migrációt - hangsúlyozta, egyben a hallgatóság figyelmébe ajánlotta Donald Trump könyvét, amelyben az amerikai elnök a mexikói határra vonatkoztatva azt írta, "a jó szomszédot a jó kerítés teszi".
    Simicskó István azt mondta: a magyar ellenzék "Soros pártján áll", a Fidesz és a KDNP az a két párt ebben az országban, amely a magyar érdekeket képviseli.
    Emlékeztetett: "a Soros-terv" szerint 9 millió forintnak megfelelő állami segélyt kap minden bevándorló. Példaként egy Németországba érkező szír bevándorlót említett, aki négy feleséggel és huszonkét gyerekkel 91 millió forintnak megfelelő segélyben részesül évente. Szólt arról, hogy Soros György megszorításokból - adóemelésekből és a kelet-európai országoknak szánt uniós támogatások csökkentéséből -  finanszírozná a segélyt.
    Ezenkívül enyhébb büntetést akar Soros György a migránsok által elkövetett bűncselekményekért, miközben a bevándorlás kezdete óta több mint 300 ember vesztette életét terrortámadásban, és további 1300 sebesült meg - közölte.
    A miniszter bízik a nemzeti konzultáció sikerében, amivel eredményt, erőt tudnak felmutatni - buzdította a jelenlévőket a nemzeti konzultációs ív kitöltésére és a kormány támogatására.
    Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a térség országgyűlési képviselője az eseményen hangsúlyozta: a Soros-terv igenis létezik, végre akarják hajtani, ezért fontos az összefogás, Magyarország megvédése. "Azt akarjuk, hogy Magyarország magyar ország maradjon" - fogalmazott.