Gabriella napja van. | 2018.12.12 | MNB középárfolyam:

Anna and the Barbies koncert Kazincbarcikán

2018-10-30 10:21

Az Anna and the Barbies nem tud és nem is akar megállni egy pillanatig sem. Pásztor Anna énekesnővel az élén – akit jól ismerhetünk számos tehetségkutató zsűrijéből és magazinműsorok foteljaiból is – a zenekar idén már megjelentette legújabb albumát, az UTÓPIA-t, levezényelt egy minifesztivált Woodstock az Ugaron néven és jelenleg is ott vannak országszerte a mozivásznakon Álmatlan című filmjükkel. Mindezek mellett az őserőt, az igazi rockszínpadot minden eddiginél jobban tapossák.

Összetéveszthetetlen a koncertek hangulata: a frontasszony extravagáns, szinte már ijesztő maszkjai és jelmezei karakteres kontrasztban vannak azzal a meghitt hangulattal, amit pillanatok alatt alakít ki a közönséggel. Még a szinte minden alkalommal elhangzó slágerek, mint a Márti dala vagy a Nyuszika is úgy hangzanak, mintha egy különleges ünnep alkalmából szólalnálak meg újra és újra.

Persze a rockandroll sem maradhat el: volt már példa arra is, hogy Anna – bár teljesen akaratán kívül – elharapott egy telefont koncert közben, amit az egyik rajongó adott a szájába.

Szóval meghittség és izgalom mindig van, a profizmusról egy nagyon összeszokott és szenvedélyes zenekar gondoskodik, tehát minden esély megvan arra, hogy a november 17-én a Diamond Klubba látogatók valami egészen maradandó élménnyel mehessenek haza.  

Minden részlet és jegyvásárlási lehetőség megtalálható a facebook eseményben, ide kattintva.

 

Facebook: https://www.facebook.com/annaandthebarbies/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/annaandthebarbies/

YouTube: https://www.youtube.com/user/annaandthebarbies