Auguszta napja van. | 2024.03.29

Történelmi lecke Szanyi Vörös Tibornak

2017-10-23 12:25:42

A kommunistákra jellemző, hogy többnyire amnéziában szenvednek, vagy most érkeztek meg a soron következő vicinálissal, hogy előkelő idegenként kívülről szemléljék az eseményeket. Felfogásukból tudjuk, hogy a Kárpát-medencében nem 896-ban volt a honfoglalás, nem 1000-ben alakult meg a magyar állam, hanem 2010-ben. Előtte nem volt semmi. 2010 április 25-én egyszer csak létrejött Magyarország.

Szanyi Tibor két házmester és kétszer két deci pálinka elfogyasztása után, Asztalos János ÁVH-s ezredes meglincselt holttestét ábrázoló képpel üzen, hogy 1956-ban ellenforradalom volt. Az alkoholtól és a kádári-propaganda mocskától összezavarodott vörös lelkének zagyvaságai a hasonszőrűek körében táptalajra lelt. Megpróbálják a kommunista bűnözőket és az áldozatokat összemosni.

1956. október 23-i forradalom annak a következménye, hogy Magyarországon 1945-től a kommunista bűnözők, nácikat megszégyenítő rémuralma valósult meg.

A hazaáruló kommunista vezetés, élükön Rákosi Mátyással, a megszálló szovjet hadsereg fegyvereinek oltalmában elnyomta és gyilkolta a magyarokat.

A kommunista diktatúrát a bűnszervezet Államvédelmi Osztály(ÁVÓ) és az Államvédelmi Hatóság (ÁVH) védte. A kommunista politikai rendőrség a nyilasok Hűségházában, az Andrássy út 60. szám alatt (ma a Terrorháza) lévő pincéiben kínozta és gyilkolta halomra a magyar hazafiakat. Az ÁVH internáló- és muntáborokat tartott fenn, ahol a náci koncentrációs táborok mintájára fosztották meg a politikai foglyokat szabadságuktól, emberi méltóságuktól, egyeseket életüktől. (Farkas Vlagyimir: Nincs mentség, Budapest 1990).

A kommunista bűnözők úgynevezett zárt boltokban fillérekért vásárolhattak minden földi jót, a hatalmon lévő „munkásosztály” pedig vehette a békekölcsönöket, és korgó gyomorral nyelhette a nyálát.

Az 1956-os forradalom markánsan kettéválik. Vannak elnyomók és elnyomottak. A törvénytelen kommunista diktatúra vezetői, kiszolgálói az elnyomók, a magyar nemzet pedig az elnyomott. Asztalos János ÁVH-s ezredes nem áldozat, hanem a kommunista bűnözőket oltalmazó fegyveres.

A Rákosi- és az azt követő Kádár-diktatúra törvénytelen hatalom! Ezeknek a rendszereknek a működtetésében, a hazaárulásban, a forradalom megtorlásában résztvevők bűnözők, akiknek börtönben lenne a helye!

(Nyitókép: politikai foglyot akasztanak Kádár-börtönében 1961-ben.)