Auguszta napja van. | 2024.03.29

Demokratikus Koalíció a politikai retrovírus

2017-10-16 08:49:46

A retrovírusok beépülnek az egészséges sejtekbe, saját DNS másolat készítésével módosítják az egészséges sejtek működését, megfertőzve az élő szervezetet. A retrovírus folyamatosan átalakul, alkalmazkodik a változásokhoz.

A Demokratikus Koalíció vezetője is csodálatos változásokon ment át az elmúlt évtizedek alatt. Gyurcsány Ferenc a DK elnöke élő példája annak, hogyan lesz a diktatúra egyik működtetőjéből mintademokrata. 

Az egykori kommunista nomenklatura tag, ma már leckéket ad demokráciából, emberi jogokból, gyümölcsöző kapcsolatokat épített ki az Európai Bizottsággal
Pártjának európai parlamenti képviselői, Molnár Csaba, Niedermüller Péter, emberfeletti erőfesztítéssel próbálják diktatúrának beállítani a magyarországi politikai rendszert. A két képviselő kapcsán egy közmondás jut eszembe, melyet az apropóhoz átalakítottam:

„Magyarországnak nem kellenek ellenségek, ha ilyen emberek képviselik érdekeit az Európai Parlamentben.”

Gyurcsányt és klónjait soha nem lehetett a magyar nemzeti érdekek képviseletével vádolni.

Ahol tudtak, ott keresztbe tettek az országnak!

Az Európai Parlamentben a két hűséges klón, Niedermüller Péter és Molnár Csaba, egymással versengve próbálják Magyarország tekintélyét csorbítani, gazdasági és politikai szankciókat kiharcolni az ország ellen. Két kedvenc stigmájukat, a korrupciót és diktatúrát sikoltozzák eszelősen.

A korrupcióról ismét egy mondás jut eszembe: ha valaki kimarad egy gazdasági folyamatból, az azonnal korrupciót kiabál. Ugyanez érvényes a hatalomra is, csak itt diktatúrát kiabálnak.

A Demokratikus Koalíciónak be kell látni, hogy Magyarországon azért marad ki a hatalomból, mert a kutyának sem kell! 

A korrupcióról pedig annyit, hogy a magyar emberek munkájából a magyar társadalom profitáljon, és ne a Soroshoz hasonló „filantropok”. 

Habár ezzel kapcsolatosan két dolgot nem értek. Egyik az, hogy lehet egy országokat, vállalatokat, családokat, emberek millióit kíméletlenül kifosztó tőzsdei spekuláns emberbarát?! A másik pedig az, hogy ki a fene ez a Soros György? Ezek a kérdések még megválaszolatlanok maradnak egy ideig.

A Demokratikus Koalíció két klónja fizeti annak az ötszáz óriásplakátnak a hírdetési költségét, amin egy rosszul megfogalmazott kérdésükre keresik a választ. „Orbán vagy Európa!” Orbán európai értékeket képvisel, így nem kell választani közöttük. A kérdést a DK és a többi álbaloldali szempontjából, helyesen így kellene megfogalmazni:

„ Posztkommunisták vagy Európa!”

(nyitókép: Molnár Csaba, forrás wikipédia.)