Emma napja van. | 2024.04.19

Ezek lennének a "demokratikus ellenzék" színe-java?

2017-10-02 20:50:00

Hangosan szoktam nevetni, amikor Gyurcsány Pécsi Dialógus83 Ferenc, Botka Rolex László, Lendvai Cenzor Ildikó, Vadai Monokli Ágnes, Juhász Kendermagos Péter, Szigeti Gyurcsányklón Viktor, Szanyi Alkoholista Tibor, Fekete-Győr Ávósfióka András, Bangóné Hisztérika Borbély Ildikó, Szabó Butácska Tímea, Gúr Háry Nándor magukról és pártocskájukról, mint a demokratikus ellenzékről áradoznak.

A mai magyar valóság abszurdítása, hogy a nem látható, csak a hangos ellenzéki média által életben tartott mikropártocskák, gyenge választói támogatással, kormányváltást akarnak.

A demokratikus ellenzéknél az ÁVO-s múlt előny?

Vegyük mindjárt Gyurcsány Ferencet. A demokráciát a diktatúra pártjában, az MSZMP-ben tanulta, és a rendszerváltásig a KISZ KB titkáraként gyakorolta. Az 1956-os forradalmat sárba tipró tömeggyilkos családjába nősült be, és a mai napig a villájában lakik.

Botka Rolex László az MSZP üdvöskéjeként (tegnap óta bukott miniszterelnök-jelöltjeként) a gazdagok fényűző életét élve, a populista áldumával, a gazdagokkal akart fizettetni. Több milliós ROLEX órával a kezén, luxus terepjárón járva, könnycseppekkel a szemében, hitelesen tud beszélni a magyarországi szegénységről.

Lendvai Cenzor Ildikó a kommunista diktatúra cenzoraként, a gondolat és szólás szabadságot nyomta el. Kedvenc témája a szólás- és sajtószabadság!

Vadai Monokli Ágnes. Szóra sem érdemes!

Juhász Kendermagos Péter, Portik Tamás elítélt bűnöző sajtófigyelőjének legnagyobb érdeme, hogy a füvet (marihuánát) akarta legalizálni. Az Index 2007.02.07-én, Juhász Péter különösen veszélyes a társadalomra című cikkében így ír:
„A másodfokú bíróság még tovább vitte ezt a gondolatmenetet. Juhász Péter személye fokozottabban veszélyes a társadalomra, "mert a büntetőeljárást, a jog eszközét és a bíróságot kívánta felhasználni arra, hogy a kábítószer fogyasztás legalizálását hirdesse."

Szigetvári Gyurcsányklón Viktor. Szóra sem érdemes.

Szanyi Alkoholista Tiborról soha nem lehet tudni, hogy mikor józan és mikor részeg, mert állandóan hülyeséget beszél. A saját pártja 2015-ben elhatárolódott a Vörös Szanyitól.
„A párt (MSZP) Országos Elnöksége elhatárolódott Szanyi Tibor „ostoba, meggondolatlan, erkölcsileg vállalhatatlan cselekedeteitől”...”

Fekete-Győr Ávósfióka András a történelem tévedése. Ha 1991-ben hatályba lép a Zétényi-Takács igazságtételi törvény, az ÁVÓ-s nagypapa miatt ma nyilvánosan el sem hangozna a neve.

Bangóné Hisztérika Borbély Ildikó állandóan rikoltozik, mint egy eszelős. Parlamenti megszólalásait előrehajolva, eltorzult hangon, recitaíve adja elő. Miről beszél? Azt nem tudni!

Szabó Butácska Tímea (hülye)gyerekes attrakciói inkább sajnálatot, mint derültséget váltanak ki a figyelmes szemlélőből.

Gúr Háry Nándor a mestert, Gyurcsány Fletót is lepipálja igazmondásban!

Az eredeti kérdés nyitott maradt! Mitől demokratikusak ezek az emberek és pártjaik?

(di)