Auguszta napja van. | 2024.03.29

Tuzson: a "Soros-terv" brüsszeli tervvé válhat

2017-09-28 08:38:48

Azért fontos kikérni az emberek véleményét a "Soros-tervről", mert annak elemei folyamatosan épülnek be az európai politikába, és a "Soros-terv" brüsszeli tervvé válhat - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában.

    Tuzson Bence közölte: Brüsszel, a "Soros-tervnek" megfelelően, arra törekszik, hogy állandó migránskvóta, elosztási rendszer jöjjön létre Európában.
    Erre megadta a felhatalmazást az Európai Bíróság is azzal, hogy elutasította Magyarország kvótaellenes keresetét - tette hozzá.
    A politikus hangsúlyozta: fontos, hogy az emberek véleményt tudjanak nyilvánítani alapvető fontosságú kérdésekben, erről szól a nemzeti konzultáció.
    Soros György célja, hogy Európában megszűnjenek a nemzetek, és egy masszában oldódjanak fel - közölte.
    A Kossuth Rádió 180 perc című csütörtöki műsorában Tuzson Bence felhívta a figyelmet arra, hogy két országtípus konfliktusa jellemzi az uniót: a bevándorlást támogató, illetve ellenzőké.
    Kérdés, miként köthető kompromisszum a két fél között, ám az nem lehet a megegyezés eredménye, hogy Magyarország bevándorló országgá váljék - mondta Tuzson Bence.