Andrea napja van. | 2024.04.18

Facebookon kritizálta Janiczak Dávid polgármestert, eltűnt az oldala

2017-09-08 06:15:00

Feltörték és törölték az ismert és sikeres ózdi edző, Soós Lajos facebook oldalát azután, hogy kritikát fogalmazott meg a jobbikos városvezetés, és Janiczak Dávid polgármester ellen. Az edző augusztus 30-án nyílt levélben kérte számon, hogy a városvezetés, miért nem támogatja a sportot Ózdon, melyre meg is adta a választ. - Csak rájuk kell nézni, különösen az a kép beszédes, amelyen Janiczak Dávid polgármester félmeztelenül ül a hivatali íróasztala mögött. Ezen a képen egy évig röhögött a félvilág.

Janiczak Dávid Ózd jobbikos polgármestere, hiányos öltözetben ül a hivatali asztala mögött. (forrás: facebook)

Soós Lajos az önkormányzati választáskor támogatta Janiczak Dávidot, mert hitt ígéreteiben, de három és fél év eltelte után csalódott, hogy az ózdi polgármester cunami igéreteiből egy mobil wc, 20 gyöngytyúk vásárlása, s ma már szolgálatot nem teljesítő két lovasrendőr valósult meg.

Összefogtak az edzőért a facebookon

A komoly kritikákat megfogalmazó nyílt levelet több, mint háromszázan osztották meg, és ezeregyszázan lájkolták. Az edző szerda este, a BRTV Közéleti műsorában szerepelt, majd órákkal később ismeretlenek feltörték és az 5.000 követővel bíró oldalt törölték. 

  A riport 4. perctől indul.

Soós Lajos népszerűségét mutatja, hogy néhány órával az új oldal létrehozása után, máris 1200-an követték. (Ha szeretné az edző oldalát lájkolni, ide kattintva megteheti.)