Andrea napja van. | 2024.04.18

Ismert színművészek beszélgetnek Balatonfüreden

2017-07-20 10:28:00

Három színművész, Ráckevei Anna, Götz Anna és Trokán Anna beszélget az Anna-bál közeledtével, július 26-án, a balatonfüredi Anna Grand Hotel teraszán. A résztvevők megosztják majd a hallgatósággal az Anna-bállal kapcsolatos élményeiket is - tájékoztatta az MTI-t a rendezvény szervezője.

    Juhász Anna, az Anna-estek ötletgazdája elmondta, hogy a Balaton-parti város programkínálatát szeretnék bővíteni a beszélgetéssel, amelyen kiderül majd többek között, hogy hogyan viszonyulnak a beszélgetés résztvevői a nevükhöz és előkerülnek majd a kedvenc balatoni történetek is. 
    Juhász Anna elmondta azt is, hogy az Ann- estek következő rendezvényének témája a balatoni fürdőzés lesz, azt járják majd körbe, hogy hogyan vélekednek a festők, írók, fotóművészek a nyaralás, a fürdőzés és a test kapcsolatáról.
    Az augusztus 17-re tervezett beszélgetés vendége Hevesi Krisztina szexológus, Szabó Eszter Ágnes képzőművész és Tűzkő Péter festményszakértő lesz. Az Anna Grand Hotel udvarán zajló beszélgetés során a fürdőkultúra ihlette művészeti alkotások nyomába erednek - fűzte hozzá.
    Juhász Anna, Juhász Ferenc, költő lánya, az idei Anna-bál háziasszonya elmondta azt is, hogy 2010-ben alapította meg a Hadik Irodalmi Szalont, mely az Anna-estek mellett számos programot szervez, az irodalom, a sport, a zene a tánc vagy a színház témakörében.
    A következő, most szerveződő balatonfüredi beszélgetés szeptemberre várható - fűzte hozzá. 
    Az Anna-bált július 29-én rendezik Balatonfüreden.