Gedeon napja van. | 2024.03.28

A baloldal megint Soros érdekeit védi

2017-07-03 13:41:00

 

A Fidesz szerint a baloldal megint Soros érdekeit védi. 

 

    A nagyobbik kormánypárt így reagált a Demokratikus Koalíció alelnökének hétfői sajtótájékoztatójára. Varju László ezen a nemzeti konzultációhoz kapcsolódó kormányzati plakátkampánnyal összefüggésben - arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne közpénzből finanszírozza a "volt szövetségeseivel" szembeni "kicsinyes bosszúhadjáratát".
    A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy reagált: ahogy azt várni lehetett, Soros-emberei végzik a dolgukat, és amikor a kormányzati tájékoztató kampányt támadják, akkor valójában gazdájukat Soros Györgyöt védik. 
    A Fidesz-KDNP egyetért azzal, hogy fel kell hívni a figyelmet a Soros-terv veszélyeire - írták, hozzátéve: Soros György a világ legbefolyásosabb milliárdosa, aki azon dolgozik, hogy migránsokkal árassza el Európát, lebontsa a határokat és kiiktassa a magyar határvédelmet.     A nagyobbik kormánypárt szerint ehhez felhasználja Brüsszelt, a Soros-szervezeteket és a magyar baloldalt is, akik - ahogy az most is látszik-, azonnal rohannak, ha Soros érdekeiről van szó.