Auguszta napja van. | 2024.03.29

Kósa: mennyit kap Botka a határkerítés lebontásáért?

2017-06-03 11:46:00

Mennyi pénzt és milyen politikai támogatást remél az MSZP miniszterelnök-jelöltje azért, hogy lebontsa a határkerítést? - kérdezte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szombati debreceni sajtótájékoztatóján.

    A politikus úgy vélekedett, Botka László nyilatkozatai azt mutatják, hogy a miniszterelnök-jelölt veszélyes Magyarország biztonságára.
    Kósa Lajos közölte: Magyarország migrációs politikájával, a kerítés szükségességével a választók döntő többsége egyetért, még a szocialisták szavazóinak jelentős része is.
    Ezzel szemben Brüsszel Soros Györgynek azt a tervét akarja megvalósítani, amelynek értelmében évente egymillió migránst kell beengedni Európába, és őket a kötelező kvóta alapján osztanák el a tagországok között - mondta.
    Soros György a migráció támogatására az embercsempészek szervezett alvilágával összeérő maffiaszerű hálózatot működtet Magyarországon és más európai országokban - jelentette ki Kósa lajos, hozzáfűzve, hogy a csempészek tevékenységét a milliárdos által támogatott civilszervezetek segítik.
    "Soros tervének megvalósítása érdekében, a brüsszeli migrációs politika érvényre juttatására és a kerítés lebontására vajon mennyi pénzt és milyen politikai támogatást kap Botka László? Mennyit ér meg az MSZP miniszterelnök-jelöltjének, hogy veszélyezteti Magyarország és a magyar emberek biztonságát?" - kérdezte Kósa Lajos.

(kép forrása internet, görög-macedon határon rombolták le a kerítést a migránsok)