Gedeon napja van. | 2024.03.28

Ajándékba kapjuk az uniós pénzeket?

2017-05-03 05:33:47

Az a téves képzett alakult ki a balliberális szavazók körében, hogy az Európai Uniótól kapott támogatások Magyarországnak ingyen pénz. Ezt a felfogást tovább erősíti számos baloldali véleményvezér, George Soros álciviljei, és a tévedhetetlen szocialista gazdaságpolitika apostolainak hada.

Zárójelben jegyzem meg, hogy ennek a gazdaságpolitikának köszönhetjük az „összeszerelők Magyarországát”, a pénzügyi spekulánsok magyarországi paradicsomát. Surányi György, Simor András jegybankelnökök idejében a mesterségesen magasan tartott alapkamat, a bankok állami, fogyasztóvédelmi ellenőrzésének elmaradása hozzájárult a pénzügyben járatlan magyarok kifosztásához. Ugyanerre az időszakra datálódik a devizaalapú pénzügyi csalás! Sok százezer gyanútlan magyar család vesztette el ingatlanát, és a mai napig adósrabszolgaként fizetheti élete végéig az intézményesített uzsorát!

Ballibék megállapításának első fele igaz! Valóban sok pénzt ad az unió! A saját pénzünket kapjuk vissza. A határok megnyitásával, a tőke szabad áramlásának az elősegítésével, számos adó- és vámbevételről lemondtunk. Súlyos ezermilliárdokkal járulunk hozzá az unió működéséhez, a gazdag nyugati országok tovább gazdagodásához.

Ebből kapunk vissza valamit, hogy a ballibek által hátrahagyott „templomi egér” szegénységet felváltsa egy élhető Magyarország, amelyben nem a kommunista milliárdosok és az általuk kiszolgált nemzetközi rablókapitalizmus gyarapodik, hanem a magyar középosztály!

(di)

(címlapfoto. origo.hu)