Tivadar napja van. | 2024.04.20

Ha Botkán múlna, a magyar városok már készülhetnének a migránsok betelepítésére

2017-04-20 10:14:00

A Fidesz szerint ha Botka Lászlón, az MSZP miniszterelnök-jelöltjén múlna, akkor a magyar városok már készülhetnének a migránsok betelepítésére.

    A nagyobbik kormánypárt ezzel az MSZP-s politikus szerdai kijelentésére reagált, aki Győrben egy fórumon azt mondta: a fideszes politika lényege folyamatos ellenségkereséssel elterelni a figyelmet arról, hogy "kirabolják az országot, nyomorba döntve az emberek jó részét". Ilyen ellenség Brüsszel, a Heineken, a Közép-európai Egyetem és Soros György - tette hozzá. 
    A Fidesz erre válaszolva az MTI-vel közölte: Botka László - ahogy a többi szocialista - Soros György szócsöveként járja az országot, aztán beül a 25 milliós luxusautójába.
    "Az ellenzék az MSZP-től Gyurcsányon át Vonáig úgy táncol, ahogy Soros fütyül, elárulva a magyar emberek érdekét asszisztál egy Magyarország elleni nyomásgyakorláshoz, amelynek egyetlen célja, hogy a magyar kormány változtasson bevándorláspolitikáján, bontsa le a fizikai és a jogi határzárat, engedje be a migránsokat és fogadja el a kvótát" - hangsúlyozták.