Gedeon napja van. | 2024.03.28

Fidesz: a baloldal parlamenti eszközökkel is segíti Brüsszelt

2017-04-13 14:24:40

A Fidesz szerint "a baloldal úgy táncol, ahogy Soros fütyül" és parlamenti eszközökkel is segíti Brüsszel és a Soros-szervezetek nyomásgyakorlását.

    A nagyobbik kormánypárt ezt az MSZP, illetve a Demokratikus Koalíció nyilatkozataira reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel. Az MSZP jelezte, törvényjavaslatot nyújtott be a lex CEU hatályon kívül helyezéséért, a DK pedig azt közölte, arra kéri a baloldali ellenzéki pártokat, fontolják meg, hogy a jelenlegi parlamenti ciklus végéig ők se vegyenek részt az Országgyűlés munkájában a kétharmados szavazásokat kivéve.
    A Fidesz reagálásban kifejtette: a baloldali pártok, Brüsszel és a Soros-szervezetek együttesen akarják elérni, hogy Magyarország változtasson a bevándorlás-politikáján, fogadja el a migránsok betelepítését és számolja fel a határzárat. A hazánk elleni támadáshoz minden témát és minden eszközt felhasználnak, és hazug kampányt folytatnak - olvasható a közleményben.
    Kifejtették, nem igaz, hogy bezár a "Soros-egyetem", ha megvan bennük a jó szándék, meg tudja oldani a problémákat. A kormánypárt szerint minden vita, minden támadás mögött valójában a bevándorlás húzódik meg, addig akarják nyomás alá helyezni Magyarországot, amíg nem engedi be az ország a migránsokat és ehhez az ellenzék is asszisztál.
    "Teljesen világos, hogy Magyarország biztonságának és függetlenségének megvédésében egyedül a kormánypártokra lehet számítani" - hangsúlyozzák a közleményben.