Gedeon napja van. | 2024.03.28

Gyurcsány és felesége a vidéket járja

2017-03-20 07:58:45

Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára, az 1956-os forradalmat eltipró tömeggyilkos, Apró Antal unokája, lakossági fórumokon próbálnak újabb szavazatokat szerezni a milliárdos posztkommunista férje pártjának, a Demokratikus Koalíciónak.
Nemcsak Gyurcsány mozgolódik, hanem az ÁVO-s unokák különféle formációkba összeállva, Soros György hathatós pénzügyi támogatásával a hatalom felé kacsingatnak.

Számos posztkommunista országban törvénnyel tiltották ki a nomenklatúra tagjait a közéletből. A cseh lusztrációs törvény (451/1991) mintájára nem született hasonló Magyarországon. A törvény néhány feltételt szab bizonyos funkciók betöltéséhez a Cseh Köztársaság állami szerveiben és szervezeteiben. A jogszabály elrendeli, hogy az államvédelem és a katonai kémelhárítás tisztjei, munkatársai, a volt magas kommunista funkcionáriusok, a munkásőrség vezetői stb. nem tölthetnek be magasabb tisztségeket az államigazgatás, a hadsereg, a rendőrség és néhány más testület soraiban. A lusztrációs törvény gyakorlatilag lehetetlenné tette a nómenklatúra vezető rétegének a politikai túlélést. A törvény meghozatala mellett, felállították a Kommunizmus Bűneit Dokumentáló és Rendőri Nyomozó Hivatalt (ÚDV).

Tisztességes rendszerváltással Magyarország 1990 utáni történelme másképp alakult volna. A pufajkás Horn Gyula, a D-209 szigorúan titkos tiszt Medgyesi Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon KISZ KB titkárok nem lehettek volna magyar miniszterelnökök. Felcsúti Péter nevű munkásőr, soha nem lehetett volna bankigazgató és a bankszövetség elnöke. 1990 után a bíróságokat, ügyészséget, rendőrséget, hadsereget meg lehetett volna tisztítani a kommunista dinasztiák máig tartó uralmától.

Magyarországon a politika 2017-ig nem jutott el odáig, hogy a kommunista politikai titkosrendőrség besúgóhálózatát, közismertebb nevén az ügynöklistát nyilvánossá tegye. A diktatúra működtetői, tömeggyilkosai, hazaárulói, kölykeik, eszmei örökösei a rendszerváltás után szabadon rabolhatták az MSZMP, a szakszervezetek, a Hazafias Népfront, a KISZ, az Úttörőszövetség magyaroktól összeharácsolt vagyonát, előprivatizációnak nevezett szabadrablásban a kommunista igazgatók és párttitkárok gyárakat, üzemeket vettek el, a kommunista tsz-elnökök a gazdáktól erőszakkal elvett földeket lopták el. A megszerzett gazdasági befolyással politikai, gazdasági, közéleti funkciókat töltöttek be.

„Magyarországon a kommunista tömeggyilkosok, hazaárulók, szabadon, életük végéig luxusnyugdíjjal „tengődve” párnák között haltak meg.”

Mindennap el kell mondani: büntetlenül élnek közöttünk olyan emberek, akiknek a lelkén szabadságszerető, egyszerű magyar emberek vérei száradnak, 1990-ben ellopták a jövőt és a nép vagyonát.

(címlapfotó: Nagy Imre akasztása)