József napja van. | 2024.03.19

Lezárult a Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform kialakítására kiírt közbeszerzési eljárás

2017-03-06 17:25:00

 

Sikeresen lezárult a közbeszerzési eljárás, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a nyertes AH-NEJP ajánlattevő konzorcium vállalkozói szerződést kötött a 100 százalékban európai uniós forrásból finanszírozott Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform központi rendszere és a hozzá kapcsolódó pilotok megvalósítására - közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. hétfőn az MTI-vel.

 

    A közlemény szerint az ajánlattételi felhívásra összességében a legelőnyösebb ajánlatot az Antenna Hungária Zrt., az i-Cell Mobilsoft Zrt. és a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. közös konzorciuma, az AH-NEJP Konzorcium adta.
    A szerződéskötési moratórium lejárta után a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a nettó 3 490 000 000 forint értékű érvényes ajánlatot tevő nyertes AH-NEJP Konzorciummal kötött vállalkozási szerződést az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP) keretében.
    A konzorcium feladata a NEJP-rendszer kialakításának alkalmazásfejlesztése, a szükséges hardver- és szoftvereszközök beszerzése, telepítése, beüzemelése, speciális eszközök kifejlesztése, a fejlesztéshez közvetlenül kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, a központi rendszer és pilot rendszerek bevezetéséhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, rendszerintegráció, a teljes rendszer beüzemelése és próbaüzemének biztosítása.
    A közösségi közlekedés megújításának, illetve az országosan egységes elektronikus jegyrendszer átjárhatóságának alapfeltétele a kialakításra kerülő rendszer megvalósítása - írja közleményében a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.