Auguszta napja van. | 2024.03.29

Közlekedési balesetek Borsodban

2017-03-06 08:13:21
Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. március 5-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.     

Első és hátsó fék sem volt azon a kerékpáron, amin egy férfi közlekedett ittas állapotban Alsóvadászon 9 óra 50 perc körül. A biciklis elsodort egy gyerekkorú gyalogost, aki az ütközés következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.          

Súlyos sérüléseket szenvedett az a motorkerékpáros férfi és utasa, akit egy személygépjármű gázolt el Aszaló belterületén 13 óra körül. Egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy - a települést átszelő, 3. számú főúton közlekedő -  motorkerékpárosnak, így összeütköztek A baleset következtében a motorkerékpárt vezető férfi és utasa súlyos sérüléseket szenvedtek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A fentieken túlmenően az elmúlt 24 órában három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A további balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, hogy figyelmesen, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására.