Gedeon napja van. | 2024.03.28

Szakértő: ha a nemzetállamok győznek, megállítható az invázió

2017-02-07 08:17:33

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint alapvető kérdés, hogy a multikulturális rend vagy a nemzetállamok és képviselőik "győznek" Európában: a nemzetállamok képesek megállítani az "inváziót", ha viszont a multikulturalizmus győz, a folyamat folytatódni fog.

    A szakértő az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában felhívta a figyelmet az olasz titkosszolgálat vezetőjének múlt heti nyilatkozatára, miszerint egyértelmű bizonyítékaik vannak, hogy a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet újabb pénzforrásokat áldoz a menekültekkel, embercsempészekkel való együttműködésére. Vannak erők, amelyek irányítják az illegális migrációt, s amelyeknek érdeke, hogy Európa inváziója ne fejeződjön be.
    Földi László szerint értekezleteken ezt az inváziót nem lehet megállítani. A szakmának kell cselekednie, a titkosszolgálatoknak, valamint a NATO haderejének - fejtette ki.
    A szakértő kiemelte: Európa határait le kell zárni, de nem Európa partjainál, hanem a "másik oldalon", Észak-Afrikánál, Törökországnál. Ehhez Európa rendelkezik haderővel, megfelelő technikával és emberrel egyaránt - mutatott rá Földi László.