Auguszta napja van. | 2024.03.29

Jónak lenni jó! - Már több mint egymillió forint folyt be az eladott tárgyakból

2016-12-10 14:27:00

 

Már most több mint egymillió forint folyt be a közmédia ötödik Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági akcióján, amelyet a december 18-i egész napos műsorfolyam zár - mondta Siklósi Beatrix, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztője szombaton, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

    A főszerkesztő hangsúlyozta, a hírességektől továbbra is folyamatosan érkeznek a tárgyfelajánlások. A tárgyakat a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon fix áron lehet megvásárolni.
    Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. televíziós médiaszolgáltatási igazgatója elmondta, a műsorfolyam népszerűségének növekedését jól mutatja, hogy míg 2012-ben 100 millió forint, addig tavaly már 225 millió forint gyűlt össze jótékony célra. Emellett az adások nézettsége is nagyon magas, az előző évben ugyanis volt olyan műsor, amelybe 700 ezren néztek bele, és volt olyan is, amelynek 14-15 százalékos volt a közönségaránya.
    A Jónak lenni Jó! kezdeményezéshez korábban felajánlásával csatlakozott mások mellett Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs labdarúgó, Hosszú Katinka úszó, Gyurta Dániel és Gyurta Gergely úszó, Marton Éva operaénekes, Ákos és Frenreisz Károly zenész, Bagi Iván és Nacsa Olivér humorista, Balázs János zongoraművész, valamint a Fővárosi Nagycirkusz, a Nemzeti Színház, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és a Virtuózok Produkció.