Csongor napja van. | 2024.04.16

Szerda este rendezik a Startupok Éjszakáját a Bálnában

2016-11-23 07:12:13

 

Szerda este rendezik a Startupok Éjszakáját a Bálnában, az ingyenes eseményen bemutatkoznak budapesti startupok és startup-programok, kiállítanak a fővárosi startup ökoszisztéma legjelentősebb szereplői, és szó lesz a főváros szerepéről is az innovatív vállalkozások fejlesztésében - közölte a szervező, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) az MTI-vel.

 

    A kiállítók között közszférát képviselő szervezetekkel, de privát programokkal, inkubátorokkal is találkozhatnak az érdeklődők.
    A rendezvényen kerekasztal-beszélgetéseken, szakmai előadásokon és jó gyakorlatok bemutatásával elemzik a főváros szerepét és lehetőségeit az innovatív vállalkozások fejlesztésében. Jelen lesz többek között a Telenor Magyarország Zrt. innovációs alelnöke, az MKB FinTech Program vezérigazgatói szakmai titkára, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium tudománydiplomáciai főosztályának vezetője is.
    Bemutatkoznak továbbá a fővárosi startup ökoszisztéma jelentősebb szereplői, valamint a BVK, mint önkormányzati szintű vállalkozásfejlesztési szervezet startup programjai is.
    A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni a startupokejszakaja.hu oldalon lehet.