Auguszta napja van. | 2024.03.29

Pénzt akart „csinálni” ezért feltört két autót Sajószentpéteren

2016-11-08 10:38:00
Azt hitte rossz, ezért széttörte a lopott autósmagnót, majd utána eltulajdonított egy másikat is az a sajószentpéteri férfi, akit a rendőrök azonosítottak, majd elfogtak.
 

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse M. József 28 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2016. szeptember 15-én 21 óra után Sajószentpéteren, a Vörösmarty utcában kővel bezúzta egy parkoló autó ablakát, majd kiszerelte belőle az autósmagnót. A férfi túl könnyűnek találta az eszközt, ezért egy kalapáccsal széttörte, majd rájött, hogy a panel benne volt, így az használható lett volna. Hogy újabb magnóhoz, ezáltal pénzhez jusson még aznap este egy másik járműből is eltulajdonította a lejátszót.

 

A férfi eladni azonban már nem tudta, mivel a sajószentpéteri rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták az autófeltörőt.

 

Az ügyben indított nyomozást a Sajószentpéteri Rendőrőrs a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.