Tivadar napja van. | 2024.04.20

Legkevesebb négy ember megsebesült egy késelésben Frankfurtban - FRISSÍTETT (Új: részletek)

2016-10-30 18:53:00

 Legkevesebb négy ember megsebesült egy késelésben a németországi Frankfurt belvárosában szombaton. A helyi rendőrség vasárnapi közleménye alapján az ügynek valószínűleg nincs politikai vonatkozása.

    A frankfurti rendőrség közleménye szerint a városi gyorsvasút (S-Bahn) Hauptwache nevű állomásán 16 és 18 év közötti fiatalemberek sebesültek meg szombaton késő délután, egyikük könnyebben, hárman súlyosan. Nincsenek életveszélyben, és már az első kihallgatásokat is meg lehetett tartani.
    A nyomozás eddigi megállapításai arra utalnak, hogy magánjellegű vita van a késelés hátterében, de a konfliktus pontos oka még nem ismert. A rendőrség négy feltételezett elkövetőt keres, valamennyien férfiak, a közlemény szerint "délkelet-európai kinézetűek", hárman 17 és 20 év közöttiek, a negyedik 50 és 60 év közötti.
    A Hessischer Rundfunk tartományi közszolgálati médiatársaság korábbi jelentése szerint a késelés után röviddel a közelben két ember vitába keveredett, és ennek nyomán öt ember megsebesült egy betört üvegtábla cserepeitől. Egyelőre ennek a konfliktusnak az oka is ismeretlen.