Tivadar napja van. | 2024.04.20

Kapd elő az okos telefonod és nézd élőben a BRTV-t

2016-10-18 19:52:08

Kapd elő az okos telefonod, és máris élőben nézheted a Borsodi Regionális Televízió (BRTV) adását. Második alkalommal nézhették és kérdezhették a nézők a BRTV, Portré rovatának vendégét. Nemcsak okos telefonon, de bármilyen internet fogadására alkalmas eszközzel, bárhol nézheti adásunkat és kérdezheti riportalanyainkat.

Mit lehet tudni az új műsorról?

-A Portré adását minden kedden tizennyolc órától nézhetik az érdeklődők, okos telefonon, tabletten, számítógépen, laptopon, okos tévén, vagy bármilyen internetes eszközön a www.sajomente.hu oldalán, vagy a sajomente facebookos oldalán lévő előadás lejátszóra klikkelve – avat be Kaló Attila a rovat szerkesztő-riportere. Az a célunk, hogy a nézők interaktív műsorainkba bekapcsolódva kérdéseket tegyenek fel riportalanyainknak, vagy véleményt nyilvánítsanak szóban, vagy a facebook nyújtotta hangulatjelekkel.

Kiket láthatunk a Portréban?

- Elsősorban a régiónkban élő művészeket, sportolókat, civileket, politikusokat, érdekes embereket hívunk meg a műsorba, de még érdekesebb témákat is feldolgozunk. Megtudhatják milyen jótékony hatása vannak a méznek, vagy hogyan étkezzünk egészségesen, de ne áruljak el minden meglepetés. Ha kíváncsi műsorunkra nézze a keze ügyébe kerülő internetes eszközön. Várunk mindenkit keddenként este hat órakor! Nézzen, kérdezzen, élvezze műsorunkat - invitálja a nézőket a szerkesztő-riporter.