Gedeon napja van. | 2024.03.28

 IKSZ: az MSZP térjen vissza a parlamentbe és vegyen részt a vitában!

2016-10-17 14:46:00

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) felháborítónak tartja, hogy az MSZP nem vesz részt az alaptörvény-módosítás vitájában és semmibe veszi a magyar emberek akaratát - közölte a szervezet elnöke hétfőn az MTI-vel. Az IKSZ felszólítja a szocialistákat térjenek vissza a parlamentbe és vegyenek részt a vitában.

    Nacsa Lőrinc közleményében azt írta, Molnár Gyula, aki az MSZP elnöki székébe Gyurcsány Ferenc segítségével jutott, szeptemberben még azt mondta, hogy az MSZP nem támogatja a kötelező betelepítési kvótát, és ha a kormány Országgyűlésnek benyújtandó törvényjavaslata is ezt tartalmazza, akkor azt a szocialisták készek támogatni.
    "Újra bebizonyosodott, hogy az MSZP hazudik. Ahogy tették ezt már régebben is, teszik ezt most is. Korábban sem érdekelte őket a magyar fiatalok jövője, hiszen fizetőssé akarták tenni az oktatást, nem tettek semmit a fiatalok munkanélküliségének csökkentéséért és ellehetetlenítették a fiatal gazdákat" - fogalmazott az elnök.
    Kiemelte: a fiatal kereszténydemokraták fontosnak tartják, hogy az Országgyűlés elfogadja a mostani alaptörvény-módosítást, hiszen ez garantálja, hogy Magyarország megmaradjon olyannak amilyennek szeretik, és ahol a magyar fiatalok boldogulni tudnak.