Andrea napja van. | 2024.04.18

Rendőrkézen a kukatolvajok

2016-08-12 08:06:04
Borsodi rendőrök fogták el azt a két, teherautóval utazó férfit, akik Ramocsaházáról tulajdonítottak el egy nagy méretű, szelektív hulladékgyűjtőt.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Norbert 34 éves és B. Ádám 23 éves szlovákiai állampolgárokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint a két férfi teherautójukkal utazott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ramocsaházán keresztül lakóhelyük irányába 2016. augusztus 10-én az éjszakai órákban. A településre érve megálltak és egy a közterületre kihelyezett, nagy méretű, 1100 literes szelektív hulladékgyűjtőt a járművükre felraktak, majd azzal továbbhajtottak.

Már a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Cigándon jártak, amikor a járőrök igazoltatás céljából megállították őket, amelynek során kiderült a lopás ténye.

A rendőrök a két férfit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra előállították, akiket gyanúsítottként hallgattak ki, a kukákat pedig visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.