Csongor napja van. | 2024.04.16

Fiatalok éjszakája Kazincbarcikán

2016-08-11 06:24:24

Több ezren buliztak az Irie Maffia és a Halott Pénz dalaira augusztus 10-én a IV. Kolorfesztiválon.

Rég nem látott tömeg érkezett kora este a Csónakázó-tóhoz, hiszen az országos fesztiválok nagyszínpadait uraló Irie Maffia végre Kazincbarcikára érkezett.

 

A zenekar tizenegy évvel ezelőtt alakult és ez idő alatt meghódította a hazai közönséget. A tizenegy tagú együttes dalai rendkívül színesek, hiszen a reggae mellett a hiphop, a funk és a rock műfajokat is ötvözik. Kazincbarcikai fellépésükön olyan slágerekkel szórakoztatták a nagyérdeműt, mint a „Fever in her eyes”, az „Easy As One Two Three” vagy éppen a „Bajnok”. A mintegy másfél órás koncertet fergeteges tapssal jutalmazta a közönség.

Az esős időjárás ellenére a fantasztikus hangulatot este kilenc órától a Halott Pénz koncertje fokozta. A Fonogram díjas hiphop, rap formáció dalait kívülről fújták a résztvevők. Az együttes főként az idén megjelent „Ülni.Örülni.Megőrülni.” elnevezésű albumáról játszott dalokat, így a kilátogatók hallhatták a „Darabokra törted a szívem”, a „Valami van a levegőben”, a „Majd”, az „Elkezdeni elölről” és az „Erre még meghívlak” című slágereket is.
A koncertekre több ezren voltak kíváncsiak.