Csongor napja van. | 2024.04.16

Aljas és alattomos az amerikai elnökválasztási kampány

2016-08-07 17:27:00

Frank Tibor Amerika-szakértő szerint "a szokott módon aljas és alattomos szintre terelik a figyelmet" az Egyesült Államokban zajló elnökválasztási kampányban, amely egyre inkább élesedik.

    Frank Tibor azzal kapcsolatban fogalmazott így az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában, hogy nyilvánosságra hozták Melania Trumpnak, Donald Trump republikánus elnökjelölt szlovén származású feleségének több mint húsz éve készült aktképeit.
    A szakértő elmondása szerint a "szexuális ütőkártya" kijátszása nem újdonság, sok évtizede előfordul az elnökválasztás előtt. Hozzátette ugyanakkor, hogy a kampánynak nem erről kellene szólnia, hanem a tényleges társadalmi-gazdasági problémákról és az ezekre adott válaszokról.
    Melania Trump múltjának felhánytorgatásával az a cél, hogy lejárassák Donald Trumpot; nem véletlen, hogy az aktképeket éppen most szedték elő - jelezte Frank Tibor.
    Megjegyezte: a másik oldalról Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje és férje, Bill Clinton volt elnök korábbi magánéleti botrányán nem nagyon lehet fogást találni, arról már gyakorlatilag mindent nyilvánosságra hoztak.