Auguszta napja van. | 2024.03.29

Kerekdomb Fesztivál és Bormustra lesz Tokaj-Hegyalján

2016-08-07 11:10:00

 

Színházi előadások, koncertek és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket szeptember 23. és 25. között a tállyai Kerekdomb Fesztiválon és Bormustrán a tokaj-hegyaljai Tállyán.

 

    A szervezők tájékoztatása szerint a Momentán Társulat a RögvEst, a Nézőművészeti Kft. A fajok eredete című előadást mutatja be. Varró Dániel interaktív programmal készül, Molnár Krisztina Rita novellákból és versekből olvas fel.
    A fesztiválon fellép a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint Duó, a Virtuózok, Fassang László orgonaművész, a Budapest Bár, DJ Bordee és a Kiscsillag. Kelemen Barnabás és Kokas Katalin hegedűművészek hangversenyén Leclair, Spohr, Bartók, Mozart és Wieniawsky művei hangoznak el. Weöres Sándor A teljesség felé című műve a Kaláka, Szalóki Ági és Szirtes Edina Mókus előadásában szólal meg.
    A látogatók kreatív kirándulásokon, pincetúrákon, borkóstolókon, gasztrokalandokon és kulturális programokon vehetnek részt. A három napos rendezvényre leköltözik a Hosszúlépés csapata, hogy a főváros után Tállya történetét és titkait tárja fel.
    A gyerekeket Ringató-foglalkozás, futóverseny, kézműves foglalkozás és vásár is várja a Művészetek Völgye szervezői és a Tállyáért Egyesület közös fesztiválján.