Gedeon napja van. | 2024.03.28

Idén három színpaddal várja a közönséget az Alba Regia Feszt

2016-07-28 21:05:00

 

Idén három színpadon, több nemzetközi és hazai fellépővel várja a közönséget az Alba Regia Feszt augusztus 9. és 11. között Székesfehérváron.

 

    Több évtizedes múltra visszatekintő hagyománya van Székesfehérváron az Alba Regia Fesztnek, amelyet néhány év kihagyás után idén harmadik alkalommal rendeznek meg újra - fejtette ki Mits Gergő, a program szervezője, az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorán.
    Kiemelte: minden olyan műfajt igyekeztek beválogatni a fesztiválprogramba, amely véleményünk szerint kimeríti az igényes zene fogalmát, ezért a közönséget három színpadon világzenei-, rockzenei-, funk- és dzsessz koncertekkel várják.
    A nagyszínpadon a berlini Mo'Blow vidám, energikus zenéjével búcsúturnéja keretében lép fel, de koncertet ad mások mellett Szakcsi Lakatos Béla, a Garami Funky Staff, a Varga János Project, az Oláh Krisztián Trió, a Kéknyúl Hammond Band, Koszi Janka és Sena is.
    A Múzeum Udvarban Santa Diver, Vörös Janka, a Little Wings, az Oláh Krisztián Trio, a Varga Bendegúz Quintet és a Várallyay Petra Trio zenél majd, a Bartók Béla téren pedig a Fehérvár Hangja döntősei lépnek fel.