Gedeon napja van. | 2024.03.28

Fidesz: Európát a bevándorláspárti Brüsszel és a baloldal veszélyezteti

2016-07-19 15:49:00

 

A Fidesz nem az uniós tagságot és az Európai Uniót tartja a problémának, hanem Brüsszel elhibázott bevándorlás-politikáját - közölte a kormánypárt kedden az MTI-vel.

 

    A képviselőcsoport arra reagált, hogy korábban az MSZP "hitvány színjátéknak" minősítette Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek az euró bevezetésére vonatkozó nyilatkozatát, a DK pedig arra szólította fel a Fideszt és Orbán Viktort, hogy döntse el: egyetért-e azzal, vagy folytatja harcát az EU ellen.
    A Fidesz azt írta: ugyanazok, akik ma álszent nyilatkozataikban Európáért és az euróért harcolnak, kormányzásuk alatt messze sodorták az országot a fizetőeszköz bevezetésétől, és ha rajtuk múlna, most bevándorlókkal telepítenék be Európát és Magyarországot. 
    "Európát a bevándorláspárti Brüsszel és a baloldal veszélyezteti, amely végre akarja hajtani a kényszerbetelepítést, ezzel szétterítenék a terrorveszélyt, etnikailag, kulturálisan és vallásilag is tönkretennék Európát" - értékeltek a közleményben.
    A kormánypárti frakció megerősítette, hogy Magyarország ma is az unió tagja és a jövőben is az marad. Nem az EU- tagság, és nem az unió jelenti a problémát, hanem Brüsszel és annak elhibázott bevándorlás-politikája, amelyről Európában elsőként a magyar polgárok mondhatnak véleményt október 2-án - fogalmaztak.