Auguszta napja van. | 2024.03.29

Az utazócirkuszokban is beválthatók az ingyenes cirkuszjegyek

2016-07-05 13:15:07

 

Szakmai összefogás eredményeként az utazó cirkuszok is csatlakoztak a kitűnő bizonyítvány mellé járó ajándék cirkuszjegyek érvényesítéséhez, így mostantól az Exit, a Hungária, az Ötvös és a Magyar Klasszikus Cirkusz előadásait is megtekinthetik a tanév végén ajándékjegyet kapott diákok.

 

    A Budapesttől távol élő diákoknak és kísérőiknek már nem kell felutazniuk a Fővárosi Nagycirkuszba, ugyanis egész éves munkájukért jutalomból kapott jegyükkel mostantól négy utazócirkusz előadásait is megtekinthetik - közölte a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA) kedden az MTI-vel.
    A Fővárosi Nagycirkusz jóvoltából idén a kitűnő bizonyítvány mellé a vidéki diákok ajándék cirkuszjegyet is kaptak, ennek köszönhetően az ország mintegy 2000 általános iskolájában a tanév végén 112 000 jegy került kiosztásra. A Nagycirkusz szervezési csoportjánál eddig 3689 gyermek jelentkezett.
    Az Exit Cirkusz Siófok-Széplak felsőn augusztus 20-ig vendégszerepel a vasútállomással szemben, a Hungária Cirkusz műsora szintén augusztus 20-ig a balatonalmádi Fórum áruház mellett látható, az Eötvös Cirkusz a nyugati országrészben turnézik, a Magyar Klasszikus Nagycirkusz produkcióit pedig augusztus 31-ig tekinthetik meg az érdeklődők a debreceni Kerekerdő Élményparkban.