Auguszta napja van. | 2024.03.29

Ballag már a véndiák

2016-06-19 17:38:00

Utoljára csengettek ki régiónk általános iskoláiban a végzős diákoknak. Könnyes szemmel, tarisznyával a vállukon, énekelve járták végig a jól ismert tantermeket és folyosókat a nyolcadikos tanulók.

Demeter Zoltán országgyűlési képviselő köszönti a ballagó diákokat Bánhorvátiban (A képre kattintva képtár nyílik.)

A bánhorváti Kazinczy Gábor Általános Iskolában szombaton reggel kezdődött a ballagás. Ünnepi beszédet mondott Demeter Zoltán országgyűlési képviselő.

Demeter Zoltán beszédében megköszönte a szülők és a pedagógusok munkáját, hiszen sikerült versenyképes tudást biztosító iskolát létrehozni a bánhorváti gyerekek számára.
(Az eseményről készült videóriportot megtekinthetik a Körzeti Híradó június 23-i adásában.)

Ballagás a Kazinczy Gábor Általános Iskolában (A képre kattintva képtár nyílik.)

Az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskolában is szombaton ballagtak a nyolcadik osztályos tanulók. A rendezvényen részt vett és beszédet mondott dr.Orosz Atanáz püspök.

Barta József az iskola igazgatója hírportálunknak elmondta, hogy az idén hetvenkét tanuló végzett. Külön öröm, hogy a továbbtanuló diákok közül ötvenkét főt jelentkezésük első helyén vettek fel. 

Ballag már a véndiák Edelényben (A képre kattintva képtár nyílik.)

Az iskola két végzős tanulója, Urbán Barnabás és Kalocsai László, kiemelkedő sporttevékenységéért (labdarúgás) Demeter Zoltán országgyűlési képviselő elismerő oklevelét kapta.

Kalocsai László végzős tanuló, kiváló sportteljesítményéért átveszi Demeter Zoltán országgyűlési képviselő elismerő oklevelét (A képre kattintva képtár nyílik.)