Auguszta napja van. | 2024.03.29

Előzetesben a szögligeti postarabló - videóval

2016-06-02 09:33:09
A nyomozási bíró további fogvatartását rendelte el annak a bűnügyi őrizetbe vett férfinak, aki Szögligeten kirabolt egy postát.
 
A cikkhez kapcsolódó videó: 

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság F. József 46 éves perkupai lakossal szemben. A gyanúsított 2016. május 30-án 11 óra 45 perc körüli időben bement egy szögligeti postára, ahol az egyik alkalmazottól a bevételt követelte. A férfi nyomatékul elmondta még, amennyiben nem teljesítik kérését, előveszi a kabátja alatt rejtegetett kést. Erre azonban nem került sor, mivel a támadó a pénzt megkapta és azzal elmenekült a helyszínről. A támadásban senki nem sérült meg.

A bejelentéstől számított negyed óra múlva, a rendőrök azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akitől hiánytalanul lefoglalták a rabolt forintokat.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának elrendelésére, amit ügyészi indítványra a bíróság 2016. június 2-án elrendelt.