Andrea napja van. | 2024.04.18

Több mint tízezer szakember kereste fel az Ipar napjai kiállítást

2016-05-30 17:48:00

 

Több mint tízezer szakember kereste fel az Ipar napjai kiállítást május 24-27. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, a kiállítók száma 10, a kiállítás területe 5 százalékkal nőtt az előző rendezvényhez képest.

 

    A Hungexpo az MTI-hez hétfőn eljuttatott összefoglalójában kiemelte, Magyarország legnagyobb ipari seregszemléjén idén 12 ország több mint 280 kiállítója jelent meg, hogy bemutassa gépeit, technológiai újításait, rendszereit.
    Az Ipar napjai a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely szinte az összes ágazatot felvonultatva adott képet a különböző iparági trendekről, fejlesztésekről és eredményekről. A kiállításon az elektronika, az automatizálás, a robotika, a gépgyártás, a beszállítóipar és a logisztika területének legjelentősebb képviselői vettek részt - közölték.
    Összesen 18 konferencia és előadás várta az érdeklődőket 17 szakmai szervezet közreműködésével, ezeken csaknem 1500 látogató vett részt.
    A programok között kiemelkedő volt a Fraunhofer-SZTAKI projektközpont az ipar 4.0 tematikára épülő előadás- és workshop sorozata, valamint a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, valamint a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Egyesülete által szervezett beszállítói fórum, amelyen 113 cég csaknem 150 képviselője bonyolította le tárgyalásait, illetve kötötte meg üzleteit - áll a közleményben.