Auguszta napja van. | 2024.03.29

Előzetesben a debreceni dohánybolti rablás gyanúsítottja

2016-05-17 14:21:20

 

Elrendelte a Debreceni Járásbíróság kedden annak a 20 éves férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint kirabolt egy dohányboltot vasárnap a városban - tájékoztatta a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t.

 

    A közlemény szerint a rendőrség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást S. Imre hajdúböszörményi lakos ellen.
    A férfi a gyanú szerint május 15-én délelőtt bement az egyik debreceni belvárosi nemzeti dohányboltba, ahol rosszullétet színlelve vizet kért az eladótól. Amikor az üzlet alkalmazottja oda akarta adni a pohár vizet, az elkövető elővett egy kést a zsebéből és a bevételt követelte. A nő a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő készpénzt a támadónak, aki elmenekült a helyszínről. Az eset során senki sem sérült meg.
    A rendőrök a bűncselekmény elkövetésétől számított egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak. A 20 éves férfi a nyomozóknak részletes beismerő vallomást tett - ismertette a rendőrség.