Auguszta napja van. | 2024.03.29

Egyesültek a Mediaworks érdekeltségébe tartozó cégek

2016-05-03 11:59:00

Összeolvadtak a Mediaworks érdekeltségébe tartozó cégek - tájékoztatta a társaság kedden közleményben az MTI-t.

 A fúzió eredményeképpen a Mediaworks Kiadó és Nyomda Kft., az Mworks Print Zrt., a Zöld Újság Zrt., a Mediaworks Magazines Kft., a Népújság Kft., a Petőfi Lap- és Könyvkiadó, a Mediaworks Regionális Kiadó Kft. és a Julius Media Holding Kft. jogutódja a Mediaworks Hungary Zrt. lett; ez végzi a médiavállalat portfóliójába tartozó több mint 60 termék kiadását - írták.
    "A fúzió számos területen megkönnyíti majd a gazdálkodást és a munkavégzést, eredményeként egyszerűbbé és hatékonyabbá válnak a folyamatok. A beolvadás nagyban növeli a Mediaworks piaci hatékonyságát. Partnereink számára is kedvezőbb feltételeket tudunk biztosítani az egységesen kínált széles portfólió előnyeit maximálisan kihasználva" - idézték a közleményben Rónai Balázs vezérigazgatót.
    A Mediaworks Hungary Zrt. több mint 16 milliárd forintos éves forgalmával, közel 650 munkavállalójával, több mint hatvan médiamárkával, többek között a Népszabadsággal, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, nyolc regionális napilappal, női és gasztromagazin portfólióval, digitális média termékekkel, Magyarország meghatározó lapkiadó vállalata - olvasható a társaság közleményében.