Tivadar napja van. | 2024.04.20

Az "Év Rendőre"- i Kazincbarcikán

2016-04-26 02:59:41

Szent György napját - április huszonnegyedikét - a kormány 1992-ben a Rendőrök Napjává nyilvánította, amelyet az országgyűlés törvényben erősített meg. A Kazincbarcikai Járási Hivatal, 2013-ban létrehozta a "Kazincbarcikai Járás Év Rendőre" címet, amelyet a kazincbarcikai rendőrséggel közösen, három kategóriában ítélnek oda, a legeredményesebben tevékenykedő rendőröknek.

- A  Járási Hivatal 2013-ban alakult meg, és már abban az évben létrehoztuk a "Kazincbarcikai Járás Év Rendőre" címet, amelyet rendészeti-, bűnügyi-, és vezetői kategóriában, a rendőrség vezetőinek egyetértésében osztunk ki Szent György Napján. A járási hivatal és a kazincbarcikai kapitányság számos területen, például gyámügy-, hatósági-, szabálysértési területen eredményesen együttműködik - mondta el hírportálunknak Szaniszló János, a címet létrehozó hivatal vezetője.

Dr.Sallai István a "Kazincbarcikai Járás Év Rendőre" 2015-ben (A képre kattintva képtár nyílik)

Az elismerő okleveleket április huszonkettedikén, ünnepi állománygyűlésen osztották ki. A rendezvényen részt vett Szaniszló János a Kazincbarcikai Járási Hivatal vezetője, dr.Mecser Tamás rendőr ezredes, főtanácsos, dr.Toldi-Tóth Gábor a Kazincbarcikai Rendőrség vezetője, és dr.Márton Csaba a Bűnmegelőzési, és Vagyonvédelmi Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Szaniszló János, dr.Márton Csaba, dr.Mecser Tamás, dr.Toldi-Tóth Gábor (A képre kattintva képtár nyílik.)

- A kazincbarcikai rendőrség 2015-ben nagyon jó évet zárt, és az utóbbi évek legjobb eredményeivel büszkélkedhet. Ez a tendencia ebben az évben is folytatódik. Fő célkitűzésünk a közlekedési balesetek csökkentése, amelyet az eddig hozott intézkedések, és az első negyed év statisztikai eredményei visszaigazoltak - összegez a rendőrség vezetője.

A "Kazincbarcikai Járás Év Rendőre" címet rendészeti kategóriában Iglai István főtörzsőrmester, bűnügyi kategóriában Varró József főtörzszászlós, vezetői kategóriában dr.Sallai István örnagy kapta.

(A címlapfotón Szaniszló János köszönti a rendőröket.)