Gedeon napja van. | 2024.03.28

Több légi járat lesz a nyári menetrendben

2016-03-25 17:10:00

 

Több légi járat közlekedik majd Budapest viszonylatában a hét végén hatályba lépő nyári menetrendi időszakban a télihez képest.

 

    A Budapest Airport MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében ismerteti: heti kettőről háromra sűríti járatai számát az airberlin a magyar és a német főváros Tegel repülőtere között. Elindult a Ryanair két új járata, Máltára és Malagára, áprilisban indul a korfui és a las palmas-i járat. Utóbbi szigetekre heti egy-egy alkalommal repülnek Budapestről.
    Bővül az easyJet budapesti kínálata is: a genfi, a bázeli, a berlini, a párizsi és a london-gatwicki járatok mellé érkezik április 26-án Lyon, ahová heti három alkalommal repül az easyJet Budapestről. 
    Az idén is a Wizz Air szolgáltatja a legtöbb újdonságot a nyári menetrendben. Március 11-én már elindult új járatuk Nizza és Karlsruhe/Baden Baden repülőterére, ezt követően március második felében nyitottak járatot Liverpoolba, valamint az izlandi Keflavikba és Ibizára. Március 27-én a Wizz Air újraindítja bakui járatát is.