Emma napja van. | 2024.04.19

Elfogták a sajónémeti útonállót

2016-03-19 09:53:00
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Sajónémeti határában kirabolt egy nyugdíjast.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság L. Tamás 20 éves sajónémeti lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. március 18-án 9 óra körüli időben Ózd-Centert és Sajónémetit összekötő salakos úton megtámadta, majd bántalmazta a 62 éves sértetett, aki a közeli boltból tartott hazafelé. Az idősebb férfitól pénzt követelt az útonálló, majd miután nem kapott bántalmazta a nyugdíjast és elvette szatyrát a benne lévő sóval, kenyérrel és kutyáknak való szalámival. A támadó ezt követően elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az Ózdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.