Auguszta napja van. | 2024.03.29

Új vezérigazgató a Citi Magyarország élén

2016-03-02 13:13:28

 Kevin A. Murray-t nevezték ki a Citi Magyarország vezérigazgatójának, valamint a Magyarországot, a balkán- és a balti-térség országait magában foglaló régió vezetőjének - közölte a pénzintézet szerdán az MTI-vel.

    A közlemény szerint Kevin A. Murray magyarországi kinevezését megelőzően a Citi Nyugat- és Közép-Afrika régió vezetőjeként, illetve a Citi Elefántcsontpart és a Citi Szenegál vezérigazgatójaként tevékenykedett.
    Kevin A. Murray a tájékoztatás szerint elmondta: a Citi 30 éves magyarországi működése során élen járt az innovációban, és az itteni csapat erős üzletet épített ki. Hozzátette: "a jövőben is elkötelezettek maradunk aziránt, hogy tovább erősítsük üzletünket és támogassuk ügyfeleinket a növekedésben".
    A szakember 1987-ben csatlakozott a Citihez, dolgozott egyebek mellett a vállalati és befektetési banki, illetve a privátbanki üzletágakban, valamint a kockázatkezelés és a belső ellenőrzés területén, Észak-Amerikában, illetve Afrika, Ázsia, és Európa több országában - írták.
    Kevin A. Murray kinevezése március elsejétől hatályos, az előző magyarországi vezérigazgatót, Aftab Ahmedet a Citi Fülöp-szigeteki vezérigazgatójának nevezték ki - tájékoztatott a Citi Magyarország az MTI érdeklődésére.