Auguszta napja van. | 2024.03.29

Indoor Sörfesztivál - Százféle csapolt sör a Gellértben

2016-02-15 15:43:03

 

Több mint százféle hazai és külföldi csapolt és üveges sört kínál az Indoor Sörfesztivál, amely péntektől vasárnapig angol, német, majd cseh tematikus napokkal várja a vendégeket a Gellért Szállóban.

 

    A Serfőző és a Danubius Hotel Gellért által szervezett fesztivál a szálló összes rendezvénytermét elfoglalja, ahol a hűtött sörkülönlegességek mellett felsorakozik majd a forralt sör is - közölték az MTI-vel a szervezők.
    Tájékoztatásuk szerint a háromnapos rendezvényen mások mellett olyan sörök és sörfőzdék lesznek jelen, mint a Barbár, a Blanche de Bruxelles, a Bohemia Regent, a Corsendonk, a Floris Kriek, a Delirium, a Serkentő - Franzberger Sörfőzde, a Sümegi Sörfőzde, a Zirci Apátsági Manufaktúra, a Guinness, a Kilkenny, a Bombardier, a Primátor, a Bernard, a Bigfoot Sörfőzde, a Maissel's Weisse, a Csíki Sör, a Fóti Kézműves Sörfőzde, a Robinson Brewery, Brewdog, a Flying Dog, a Pardubicky Porter, a Postrizinské vagy a Legenda.
    A Kocsmavacsora kínálatában a Gellért Söröző meghívására olyan budapesti, kimondottan a sörökre specializálódott kultkocsmák vonultatják fel étel- és sörspecialitásaikat, mint az Élesztő, az Importer, a Léhűtő és a Marionett. Az ételstandoknál a Gellért vezető séfje, Héjja László finomságai kínálják az alapot az italokhoz, míg vasárnap sörbrunch-csal lehet búcsúztatni a hétvégét.
    A Magyarországi Sörcikkgyűjtő Klub tárlatán a habos italok által ihletett tárgyakba, mint például érdekes sörnyitókra vagy antik sörösüvegekre lehet rácsodálkozni.
    Részletes információkat az indoorsorfeszt.hu honlapon találhatnak az érdeklődők.